Základní nauka o energii

13.03.2012 17:10

Základní nauka o energii

 

Základní definice : 

Vše kolem nás, i my samotní, je pouhý pohyb částic za určitých podmínek v danném prostoru a čase. 

Domnívám se, že duše je věčná a je součástí Boha. Náš časoprostor je jedním z mnoha paralerních,které existují právě teď a tady, jen v jiném čase. Domnívám se také, že dochází k překrývání těchto časoprostorů a bytostí jednoho časoprostoru, můžou za určitých podmínek vnímat bytosti,ale i prostředí jiného, překrývajícího časoprostoru.

Učiteli lidstva a nositeli jemnohmotné energie v našem prostoru a čase jsou a budou vždy proroci. To jsou bytosti , které přišly do přímého kontaktu s Bohem a jsou nositeli jeho poselství pro ostatní bytosti. Často na základě jejich kontaktu s Bohem vznikala náboženství, některá se zachovala do dnešních dnů.

Bohužel, existuje to samé, ale v opačném projevu a to ve formě hrubohmotné enegie. Jedno z pravidel zní, že všechny základní formy energií musí být v rovnováze.

V těchto naukách platí, že žádný projev energie nemůže zmizet a ani jednu formu energie zrušit. Lze energii přepólovat na opačnou formu, to ano, ale v tom případě jiná část se automaticky přepoluje  na opačnou formu energie. Toto si musí uvědomit především lidé pracující s animálním magnetismem  -  magnetickým  polem  člověka, či  jiné bytosti.        

Tyto bytosti dělíme do dvou základních skupin a to magnetické bytosti a citlivce.  Jaký je rozdíl mezi těmito skupinami? Zásadní !  Jedna skupina má více než 10 cm vnímatelného magnetického pole kolem svého těla a to jsou bytosti magnetické. Druhá skupina má méně než 5 cm vnímatelného magnetického pole a tuto skupinu nazýváme citlivci. Citlivce i magneticé bytosti dělíme dále na pozitivní a negativní. U citlivců to znamená, že citlivec pozitivní nečerpá vědomně energii z jiných bytostí a tento citlivec patří do skuiny jemnohmotných bytostí. Pokud však čerpá energii a to zcela vědomně z jiných bytostí, jedná se o energetického upíra a tento citlivec patří do skupiny hrubohmotných bytostí. S bytostmi magnetickými je to obdobné. To znamená, pokud vědomně škodí druhým bytostem, patří do supiny hrubohmotných. Pokud ne, patří do skupiny jemnohmotných. Ano tochu zjednodušeně napsáno, ale vše důladně rozebereme v následujících skupinách  jemnohmotné a hrubohmotné energie..

                           Bohuslav Větrovský

 

—————

Zpět