TZOLKIN 13.11.2016 10 AKBAL kin 23

13.11.2016 17:04

Akbal – Noc. Síla hojnosti, cesta do duše, pohled do srdce, kreativita, mír, dostatek, spirituální hloubka, integrace, cesta do nitra, ticho, sny.

Věnujte dnes čas a pozornost vašemu manželství nebo milostnému vztahu. Utvářejte silnější pouto přátelství, partnerství a spolupráce, neboť je to váš partner, kdo tu s vámi bude po zbytek života, pokud je to touha vás obou. Neberte svého partnera jako samozřejmost, ctěte ho s Láskou, soucitem a pochopením. Dejte mu svobodu být tím kým je, bez výhrad a posuzování. Nevyžadujte peníze nebo materiální bohatství, ale budujte to společně. Poznejte sebe, podělte se o své sny a žijte v dokonalosti míru.

NOC SYMBOLIZUJE KOSMICKOU PRÁZDNOTU, MÍSTO, KDE NIC NEEXISTUJE, ALE PRÁVĚ TAM SE SKRÝVÁ CELÝ POTENCIÁL; NOC, TO JE LŮNO TVOŘIVOSTI.
Z TÉTO PRÁZDNOTY VZNIKAJÍ NOVÁ ŘEŠENÍ, UMĚLECKÉ INSPIRACE, ROZPOUŠTÍ SE STRACHY A NEDOSTATEK POCITU BEZPEČÍ

Glyf Akbal představuje moudrost noci. Symbolika znamená cestování v našem prázdném vnitřním prostoru – temným podsvětím, kde opouštíme ego a nacházíme moudrost, přicházíme na to, že testy se staly naším největším pokladem. Zde se rodí nový úsvit a nové nápady. Nativní Akbal mají okouzlující chování, mnoho milostných vztahů a silný vliv na svět. Pokud prošli cestu temnou nocí duše, jsou to vynikající terapeuti. Lidé Akbal jsou velmi jemní, jak muži, tak ženy, je pro ně typická moudrost obou pólů.

***

Zdravím, jsem Akbal. Vítáme vaši touhu dozvědět se víc o našich zvycích a váš zájem začlenit tyto informace do každodenního života. Dnes se zaměříme na váš vnitřní prostor. Věnujte několik okamžiků ztišení vašeho vnitřního i vnějšího prostoru, abyste se mohli co nejvíce soustředit. Vyhledejte kódy přesvědčení nebo staré stínové struktury, které vám neslouží. To někdy vyžaduje odvahu.

Podívejte se do tmavých míst – propasti ve vaší svatyni. Často jste konfrontováni se slovy ostatních nebo s předpoklady vytvořenými ve vaší mysli, které vás vedou k tomu udělat určitá životní rozhodnutí. Například neradi nosíte zelené oblečení a někdo vám řekne, že ta zelená košile, kterou máte na sobě, vám moc sluší. Výsledkem je, že půjdete a koupíte si několik kusů zeleného oblečení, takže se toto oblečení stane pro vás nejpříjemnější. Později se někdo zeptá, proč najednou nosíte tolik zelených věcí, když vypadáte mnohem lépe v modré barvě, kterou jste dřív tak rádi nosili.

Nyní máte příležitost k růstu. Jeden člověk vám vštípil přesvědčení, že vypadáte dobře v zelené barvě. Další říká, že lépe vypadáte v modré. Musíte se ponořit do sebe a podívat se na důvod, proč jste dřív neměli rádi zelenou barvu svého oblečení. Je to proto, že někdo kdysi řekl, že zelená není vaše barva? Možná se prostě cítíte lépe v jiné barvě.

Ve své mysli se vraťte do nastavení, kdy jste si řekli, že v zelené vypadáte dobře. Proč jste se rozhodli koupit si víc zelených věcí? Mysleli jste si, že v nich budete vypadat lépe? Chtěli jste tím potěšit ostatní? Věřili jste své vlastní intuici, že v zelené nebudete vypadat tak dobře? Možná, žen vás ten člověk chtěl jen potěšit a zahrnout komplimenty. Můžete si sednout a objektivně rozhodnout, která barva je pro vás nejlepší. Možná si uvědomíte, že to spíše záleží na materiálu a stylu oděvu než na barvě. Co se rozhodnete udělat? Možná se podíváte na vaše oblečení a uděláte rozhodnutí kousek po kousku, v čem se cítíte dobře. Toto je součástí feng-shui.

Než abyste byli pod vlivem názorů ostatních, tak prostě trvale zůstanete u svých priorit. Je to o tom, jak jsou kódy přesvědčení postaveny.

To, na co jste se zeptali dnes, může být aplikováno na všechny kódy přesvědčení, které jste si zvolili. Jednoduše ztište svůj vnitřní i vnější svět. Podívejte se na jakýkoliv aspekt svého života, vaši duchovní a náboženskou víru, na to, proč pečete pomocí specifické pánve, na majetek, který nikdy nevyužijete, na vaše přátelé, nebo na to jaké máte vztahy s rodinnými příslušníky atd. Vyberte jedno po druhém a podívejte se na to hluboce. Na pocity, které při tom vznikají. Pokud jsou příjemné, pociťujte za ně vděčnost. Pokud mohou způsobit neklid nebo nějaké negativní emoce, podívejte se hlouběji.

Proč byste měli následovat určitou církevní doktrínu? Proč věříte tomu, čemu věříte? Proč nepečete na jiných pánvích? Proč máte domácí spotřebiče, které nikdy nepoužíváte? Proč se snažíte vycházet s nepříjemnými lidmi? Proč se snažíte potěšit rodinné příslušníky, kteří se vás snaží léčit neuctivě? Jedná se o kódy přesvědčení. Kdykoliv nás zavolejte, kdykoliv můžete využít energii Akbal, kdykoliv můžete měnit všechna přesvědčení. Vyberte si hned jedno. Zhluboka dýchejte, požádejte o radu. Podívejte se na ty části, které vás drží zpátky a způsobují strach a úzkost. Pokud vám to pomůže pokročit, podívejte se, co by bylo to nejhorší, co by se mohlo stát, kdybyste změnili konkrétní kódy přesvědčení. Pak zjistíte, co nejlépe funguje pro váš život, modlitby, nastavení záměrů atd. Poznamenejte si kroky, které mohou vést k odstranění tohoto paradigmatu a pak udělejte první krok k vašemu novému záměru.

Kódy přesvědčení se čas od času mění podle toho, jak se bude rozvíjet vaše porozumění v různých sférách života. Je moudré se vždy otevřít pohledům druhých a přemýšlet o nových informacích, které vám přijdou do cesty. Uzavřeně smýšlející lidé nemají schopnost změnit kódy přesvědčení, připravují se o šanci vývoje v různých oblastech života. Toto je 23. den v kalendáři Tzolkin, Akbal 10. Energie 10 má mnoho aspektů. Podíváme se na dnešní 5+5. První 5 je plnost vědomého Bytí člověka, druhá 5 je plná duchovnost. V podstatě druhá 5 představuje plné spojení s vaším Vyšším Já. Když zkombinujete tyto dvě síly vědomého žití a vědomého spojení s vaším duchovním vedením, je možné všechno. Říkáme tomu den manifestace. V kombinaci s energií Akbal můžete dnešní den opravdu učinit dnem manifestace.

Zaměřte se na přesvědčení, že tyto nové kódy vám už plně slouží. Co je to ve vašem životě nebo uvnitř vás, co byste chtěli změnit? Jaké kroky je třeba podniknout, abyste tuto změnu mohli provést? Manifestace je proces, když ji jednotlivec úmyslně uzná a soustředí se na něco, co chce zažít. Lze to provést tak, že si to, co chcete, řeknete nahlas, napíšete, uděláte nějaký obřad, to znamená, že se na to soustředíte. Mějte jasno v tom, co si přejete a probuďte svou vášeň, která vás obklopí, vášeň je totiž energie emocí – palivo procesu.

Vezměme příklad, že víte, že zmrzlina vám ucpe dutiny. Myslíte na to, že byste opravdu měli přestat jíst zmrzlinu. Pokud vás to přesahuje, stále zůstanete závislými. Ve skutečnosti je navíc pravděpodobné, že vaše potřeba jíst zmrzlinu ještě zesílí, protože na ní teď myslíte. Nicméně pokud jste připraveni přestat jíst zmrzlinu, abyste byli zdravější, následující slova jsou jednou z cest k dosažení oproštění od závislosti. Najděte si tiché místo a zapalte svíčku. Zatímco se na ni budete dívat, uvolněte své každodenní myšlenky. Představte si sami sebe jako zdravé, živé bytosti plné energie. Podívejte se na misku své oblíbené zmrzliny. Podívejte se znovu na sebe. Z tohoto místa si vyberte buď zdraví nebo pohoštění pro své chuťové buňky.

Možná budete chtít přidat další pomocné způsoby jako afirmace umístěné na viditelných místech. Vždy s pozitivním výrokem jako například: jím jen zdravé dezerty, místo negativního prohlášení, že nebudete jíst zmrzlinu. Další možností je vytvořit si nástěnku vizí, kam umístíte fotografie či textové zprávy, co v životě chcete. Možná si vyberete fotografii toho nejlepšího modelu pro vás, který představuje zdraví a vitalitu. Můžete také přidat fotografie zdravých, ale chutných dezertů. Cílem je připomenout si a zmocnit se toho, že pro vás bude nejjednodušší zmrzlinu v budoucnu nejíst. Většina úspěchu je postavena na přáních a na emocích. Pokud máte pocit, že jste oběť, že už nikdy nemůžete jíst zmrzlinu, je to vaše přesvědčení. Je pravděpodobné, že se tento váš zvyk nikdy nezmění. Manifestace nastane, když jsou vaše emoce silné a vaše záměry jasně uvedené.

Je vaší povinností zůstat pozitivní a soustředění. Podniknout nezbytné kroky k vytvoření požadovaného výsledku. Mnohokrát se to, co chcete, neobjeví způsobem, který očekáváte. Je vaší povinností věnovat pozornost náhodám a synchronicitám.

S dnešní energií Akbal 10 vám bude nabídnuta možnost podívat se na problematiku uvnitř sebe a manifestovat to, co byste měli nejraději. Jděte vpřed a mějte mocný den manifestace!

10. TÓN MANIFESTACE – SÍLA UPŘESNĚNÍ
DESÍTKA vám otevírá brány do tajemných sil realizace. Čeká zde na vás mnoho možností. Spojují se zde dva světy – duchovní a fyzický. Pamatujte si, že klíč k uskutečnění vaší Božské Podstaty spočívá v čistotě vašich úmyslů. Myslíte na to, co byste chtěli zrealizovat svým srdcem?

Pokud jste bezprostředně spojeni s DESÍTKOU, měli byste se podívat na její základy. Zamyslete se o jaké struktury a systém přesvědčení se opírá vaše realita, váš přístup k životu? Jakými se řídíte zásadami a co ovlivňuje vaše rozhodnutí? Nyní můžete vytvořit nový stabilní základ pod jednou podmínkou: musíte chtít ztělesnit vaší Hvězdnou Podstatu ve všem KDE A KÝM JSTE na Zemi. To je klíč k nalezení vaší pravé identity.

POKUD JSTE V HARMONII S VESMÍREM,
VAŠE MANIFESTACE NEVYTVÁŘÍ ŽÁDNÝ ŠKODLIVÝ ODPAD,
ALE POUZE VEDLEJŠÍ PŘÍRODNÍ PRODUKT

V DESÁTÉM Dnu dosáhne každá Vlna bodu manifestace. Všechno, co vzlétlo v impulsu Zdroje v PRVNÍM Tónu, v Tónu DESÁTÉM dosáhne nakonec cíle. Co se stane viditelné na pozemské scéně života, předznamenává Znamení stojící vedle Tónu DESET.

Den s Tónem DESET je charakteristický jedinečnou silou výrazu. To se týká jak karmických procesů běžících v této Vlně, tak spirituálního rozvoje. Tento den je nesmírně důležitý, neboť ukazuje propojenost karmické rodiny a životního prostředí.

LAHUN (10) - ZODPOVĚDNOST.
Tón DESET znamená výzvu a změnu skrze konflikt, ale symbolizuje také manifestaci a má zvláštní význam v oblasti spolupráce, vazeb a vztahů. Dnešní energie vám pomáhají léčit strachy, všechny vztahy a zodpovědně přistupovat nejen k našemu životu, ale životu všech bytostí

Copyright © www.mayskykalendar.blogspot.com. Mayská Poselství lze v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

Poradenství Katka Chaloupková

04.11.2018 12:47
• Pokud je váš partner, dítě nebo kamarád naštvaný, a chce s vámi sdílet své pocity, jen poslouchejte. Je 90% pravděpodobnost, že potřebuje jen pochopení a vaši emocionální podporu, nikoliv návrh na...

Kontakt

Katka Chaloupková Havlovického 106/6 Praha 774 247 822