SJEDNOCENÍ NEBE A ZEMĚ V NÁS PRO NASTÁVAJÍCÍ ROK 2017 Channel: Edita Lemiana Santiago, Channelováno: 26.11. 2016

28.11.2016 16:40

V nastávajícím období bude stále intenzivnější tlak na všechny, kteří nedokáží přijmout svou spirituální část sebe sama, neustále ji ignorují, potlačují a odmítají ve svém každodenním životě. Nevědomě však zcela odpojují sami sebe od základních principů svého bytí. Tím, že nyní jste konfrontováni se spousty překážek na vaší cestě, které vám nastavují zrcadlo vašeho nitra a vše, co vás odpojuje od podstaty vašeho bytí, bude stále nadále nyní vynášeno na světlo světla ve vašich každodenních životech.

Pro všechny, kteří již plně přijali svou spirituální esenci bytí, přichází co nejláskyplnější a hojné období, kdy mohou naplnit své materiální sny a přání, které již dnes jsou pouze součástí plánu jejich duše a kde se již vliv a tlak ega nestaví do pozice vládce světa. Ti, co již plně přijímají spirituální část sama sebe, dokáží velmi moudře propojit vše ve svém životě, co je láskou a podporou nejen pro sebe, ale co je i sladěním s aktuální vibrací planety Země a proto jim bude žehnáno a podpora pro jejich materiální naplnění vždy přijde včas.

Naopak v příštím období se bude stále více bytostí nacházet v konfrontaci se vším, co je jejich vlastní přetvářkou, se vším, kde masky stále používají pro manipulaci a kontrolu ostatních. Planeta Země již je zcela prostoupena vesmírnými zákony a skrze spousty pracovníků éteru po celém světě již byla plně propojena taková silová místa a aktivovány v planetární mřížce takové informace, které nyní prostupují celým éterem této planety. Také proto již jsou všichni nadále podrobováni plné zodpovědnosti za vše, co vysílají vůči sami sobě, vůči druhým a vůči vesmírnému Zdroji.

Přijmete-li podstatu každé lidské bytosti a podstatu života na Zemi, kde spirituální a materiální esence je součástí každého z vás a že tyto dva principy jsou neoddělitelné a neodlučitelné pro harmonické fungování v každodenním životě, můžete začít plynout na láskyplných vlnách vesmírného spolutvoření.

Ať jste sami sebou ve své přirozenosti a dokážete sjednotit své NEBE a svou ZEMI ve vašem galaktickém středu, ve vašem SRDCI. MANIFESTACE SKRZE VĚDOMÍ SRDCE existuje pouze propojením těchto rovin v jeden dokonalý celek.

 

AKÁŠICKÁ AFIRMACE:

PŘIJÍMÁM SVOU SPIRITUÁLNÍ ČÁST SAMA (SÁM) SEBE JAKO HYBNOU SÍLU PRO MOJE MATERIÁLNÍ BEZPEČÍ ZDE NA PLANETĚ ZEMI, KTERÁ JE MÝM POSVÁTNÝM DOMOVEM.

- STRÁŽCI AKÁŠI - STRÁŽCI VESMÍRNÉHO ŘÁDU -

 

 FB: Planeta Armonía

 

—————

Zpět