RODOVÁ LINIE ŽEN BEZ SEBELÁSKY

28.11.2016 16:43

NEZASLOUŽÍM SI NIC DOBRÉHO. NEZASLOUŽÍM SI LÁSKU. NEZASLOUŽÍM SI SPOKOJENOST a ZDRAVÍ. NEZASLOUŽÍM SI PROSTOR PRO SEBE. STÁLE MUSÍM NĚKOMU POMÁHAT. STÁLE MUSÍM BÝT AKTIVNÍ. Je vám to povědomé?

Emoce, kterou držíme převzatý podvědomý program rodové linie žen - NEZASLOUŽÍM si - stále aktivní a NAŽIVU a nevyléčený je VINA.

Je smutné, že to mnohým ženám ještě nedochází v celé své zrůdnosti, že VINA je jako červená nic celého příběhu a silná "mrtvá" energie, stejně jako sebelítost.

Je to vyloženě (a budu ráda přehánět) vražedná nízká emocionální energie, která rozkládá rodiny a dovádí lidské tělo směrem k nemoci. Často se to týká ženských orgánů. Proč?

Protože pokud je stále aktivní program NEZASLOUŽÍM SI, bereme pocit viny, jako něco dobrého, jako svoje pokání a spravedlivý trest za to, že jsme nebyly (ženy) v tu chvíli dost aktivní, dost prozíravé, dost dokonalé, skvělé, připraveny ku pomoci.

Toto pokání a sebetrestání v nás vytváří pocit, že jediné, co si zasloužíme, je trest. Jak moc by vaše jasné NE! já již nepůjdu proti sobě, já už se miluji, pomohlo vyléčit babiččinu, či matčinu nelásku k sobě. Možná by s vámi nějaký čas nemluvila, možná by se nějak urazila, stáhla do sebe (konečně! když je mimo sebe po celý život), ale stálo by to za to.

Proč? Protože předchozí generace potřebuje vnímat, že to někdo další z rodiny již dokáže, mít sebelásku a říci jasné NE - tady si to udělám, tak jak to potřebuju, abych se v tom cítila dobře, protože jinak půjdu proti sobě a to já už nechci. Nevracejte se, proto jako provinilci, k tomuto návyku, k vině za něco, co s vámi skutečně nesouvisí a není to vaše. Nenechte sebou manipulovat, jen proto, že máte strach jít naproti sobě. Mají ho všichni lidé, kteří v nás vyvolávají pocit viny a my jim namísto sebeléčení energeticky jdeme na ruku tím, že zas a znovu opakujeme starý zvyk.

Tím je udržujeme ve vědomí, že jsou ti správní, morálně dobří, zatímco my ostatní, kteří už uznáváme své potřeby, jsme ti nedobří, sobečtí - nějací. Uvědomte si, že jakmile se cítíte provinile, přijímáte zodpovědnost za babičku i za maminku (posléze to začnete šířit k zodpovědnosti za celý svět), jako tehdy malá vnitřní holčička a stejně tak nyní jako dospělá žena. A v pocitu provinilosti vychováváte pak i svou dceru, která je toho pokračováním. Řekněte všem jasné NE. Všem rodinným akcím, kde se očekává protislužbička. Raději věnujte čas tomu, co vás všechny naplňuje bez potřeby cokoli si dokazovat.

Jakmile budete mít chuť se zase trestat a cítit se provinile, vzpomeňte si na celou rodovou linii žen a pomozte jim se vyléčit laskavostí, zastavením, plynutím a sebeláskou. Ti, co v nás vyvolávají pocit viny, že se jim dostatečně nevěnujeme, že je zatěžujeme, když chceme mít chvíli prostor jen pro sebe, si ve skutečnosti nepřejí pro sebe nic jiného, než mít prostor jen pro sebe. A věčnou obětí si vyvoláváním viny ve vás vynutí pocit, že jste je v tom zase nechali. A to je pak nekonečný příběh.

NEKONEČNÝ PŘÍBĚH RODU ŽEN, který teď můžete proléčit. Jak? Jedině tak, že budete jiné, že si sebe začnete více vážit, všem obětem (svým i rodinným) budete říkat NE. Když si dovolíte být spokojené, byť někdo ve vašem okolí, ještě spokojený není. Čekáním na jeho spokojenost se nic nevyřeší. Vy máte být SPOKOJENOSTÍ, která inspiruje ostatní a léčí dozadu i dopředu.

Dejte své ANO sebelásce, své ženské energii, která nikomu nic nenutí, ani jiný životní styl, ani změnu návyků, ani změnu kohokoli jiného. Mění jen sama sebe, s klidem a velkou podporou, pokud si naši milovaní o podporu řeknou, dokáže velké věci.
Bez pocitu viny. Bez sebetrestání, výčitek a potřeby se ničit.

Každá změna začíná uvnitř. Spojte se s myšlenkou nezasloužím si, otočte ji a každý den si najděte 3 x to, co si zasloužíte pěkného, bez ohledu na ostatní. Naučte se sytit se zevnitř a měnit svůj zajetý zvyk.

Celé generace žen byly vychovávány k maximálnímu výkonu, ať pracovnímu, nebo v počtu potomstva, bez pohlazení, bez lásky, bez pochvaly, často opomíjené a bez úcty. Naše generace má možnost se měnit, vracet si lásku, mít prostor i možnosti a jsme za to vděčné. Svým vnitřním postojem to můžeme předat těm ženám, co byly před námi, sobě a svým dětem.

https://www.informaceodjinud.estranky.cz/

FB: Shumavan

—————

Zpět