Pro ženy - Jedinečnou Cestou Od bolesti k Lásce

29.02.2012 16:17

Dotek Únor



 

 

 

Milované, 

 

je ideální a krásný čas změnit směr, změnit postoj. Dopřát si pro to čas vědomého prožívání. Obrátit se od křivd, bolesti, strachu, zlosti, utrpení k radosti, lásce a pochopení, a to v prvé řadě vůči sobě, k sobě samé. 

Pokud cítíte ještě negativní emoce, staré křivdy a utrpení, odevzdejte je Bohu, Matce Zemi, Andělům. Uvědomte si, že vás naučily vnímat a vidět mnoho věcí jinýma očima, než dříve a darovaly vám dar poznání. Tento měsíc je ideální pro usmíření se sebou. Odpuštění sobě. Pokud cítíte, udělejte odpuštění, usmiřte se s rozhádanými či znepřátelenými částmi ve vás (ve vašich myšlenkách, které jsou v rozporu), podstupte terapii, pokud bude třeba. Stačí velice jemnné energie k tomu, abyste se mohly otočit a změnit postoj k pozitivním událostem. 

Především křivdy a vaše ukřivdění nestojí za to, aby vás držely v oddělení od vašeho srdce, vaší božské části a vnitřní bohyně. Pokud vám někdo ukřivdil, pak možná i vy křivdíte sama sobě v určitých oblastech, nedovolíte své bohyni, aby vstoupila a pomohla vám. 

Pomoci vám může, věnovat sobě každý den 10 min. V těch sladkých minutách si jednu dlaň položit na dělohu a druhou na srdce. Dýchejte a pozornost zaměřte na to, jak proudí energie a teplo z dlaní do dělohy a srdce, ale také ze srdce a dělohy do vašich dlaní. Jak se energie vzájemně přelévá. 

Pak vnitřně nebo nahlas mluvte ke své vnitřní bohyni. Pozdravte ji, projevte ji úctu. Ať už "vidíte" jak vypadá, nebo ji nevidíte ani neslyšíte, věřte, že je s vámi a že vás slyší. Svěřte se jí se vším co máte na srdci, vnímejte ji, jako vaši nejlepší přítelkyni, milovanou bohyni. Je to vaše božská část, jste to vy, tato představa a promluva vám pomůže pocítit ji v sobě, uvědomit si své srdce i sílu dělohy, spojení s Matkou Zemí.

Potom jí otevřete své srdci tím, že jí řeknete - Miluji Tě má vnitřní bohyně. 

Teprve když jí milujete, vyšlete jí Lásku, a tím ji otevřete své srdce, ona do vás může zcela vstoupit. Vstoupit do vašeho srdce, souznít s vnitřní bytostí a rozsvítí vaše nitro. Rozsvítí vaše niterní světlo - do vás, do vašeho těla, z vás a do okolí. Pak Láska, niterní světlo, krása a síla bohyně začne pomalu léčit a uzdravovat vás, vaše vztahy, vnější okolnosti se přirozeně začnou měnit proto, abyste zažívala více lásky, radosti, spokojenosti, blaženosti. 

Přijmětě měsíc únor jako měsíc otáčení směru od bolesti k lásce. 

Každý týden si udělejte čas více jak hodinu čistě pro svoje aktivity, ať už je to sport, umění, krášlení, meditace, tvoření. Prostor ve kterém budete vy se svojí vnitřní bohyní v aktivním ženském prožívání. 

Časem zjistíte, že si tyto aktivity nemusíte plánovat, že přichází do vašeho života přesně v pravý čas, zcela přirozeně. Že nemusíte říkat - musím na sebe víc myslet, měla bych si pro sebe udělat více času........neboť čas pro Vás a Vnitřní Bohyni bude přirozenou součástí vašeho života. 

Únor také slaví Sv. Valentina. 

14. 2. 2012 zasvětťe svůj čas a lásku svým milovaným, ukažte jak vám na nich záleží, vyjadřete své city a po všechny další dny tohoto únorového měsíce to samé zasvěťte, ukažte, vyjadřujte také a především sama sobě, své vnitřní bohyni. Spojení s vašim nitrem léčí, rozzáří a harmonizuje všechny ostatní vztahy ve vašem životě. 

Příjemné zážitky, krásné dny plné lásky, krásy, důvěry a blaženosti.

 

S Láskou Vaše Bohyně Isis, vaše přítomné Bohyně, Nebeské bytosti a duchovní průvodci, kteří vám neustále nabízejí pomocnou ruku. 

Předala Simona Sefydalia 4. 2. 2012 pro Jedinečnou Cestu. 

Toto poselství je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje i s aktivním odkazem https://jedinecnoucestou.webnode.cz/

 



Více zde: https://jedinecnoucestou.webnode.cz/pro-zeny/

 

—————

Zpět