Krátké sdělění

28.03.2023 14:15

Sdělovat...........

 můžeme komukoliv cokoliv, ale Pravda , pokud je vedena vnitřním Božstvím je Jediná. Tolik, kolik je na světě lidí, tak tolik je pravd, ale ty jsou vedeny většinou naším egem, naší nižší osobností, našimi vnitřními vzorci, a vším, co se do nás otisklo, od doby, kdy pobýváme v našich tělech.

Pokud se člověku podaří odosobnit se, tzn. nebrat příliš vážně sám sebe, neprožívat svoje ego, a vše jen sledovat jako Pozorovatel, to je malý pomyslný krok zpět ke svoji vnitřní síle a k Božství uvnitř nás. 

Ať se v tyto dny, hodiny, minuty cítíte jakkoliv, nepropadejte beznaději, vše se děje přesně tak správně, jako se dít má.I když to naše mysl vyhodnocuje zcela jinak, a třeba velmi kriticky.

Mnozí z nás jsou silně ovlivněni různými duchovními naukami, praktikami, které máme tak zažrané v sobě, že se od nich velmi těžko odpojujeme, pořád na nás někde číhají, aby nás zase a znovu nachytali.

Proto se spoustě " duchovních lidích " nedaří vymanit se a vystoupit z tohoto začarovaného kruhu, stále dokola se pořád jen čistí, odblokovávají, ale nenese to žádné ovoce.Pořád se cítí stejně.

 

Ve svých krátkých sděleních  budu naťukávat různá témata, pokud vás napadne se na cokoliv zeptat, neváhejte mě napsat email

 

 

 

—————

Zpět