EXTRÉMNÍ VLNY ENERGIE

07.04.2017 17:54

Současná energetická situace na Zemi vypadá následovně: Aktuálně se setkáváme s vlnami energie, které kolísají z extrémních výšek po nejnižší úrovně.

 

Tím si umožňujete se naposledy podívat a zažít opravdu extrémní polarity. Pokud máte pocit, že to s vámi doslova cvičí, nebo se v jeden moment cítíte na vrcholu a za minutu jste na dně – je to výsledek potkávání se právě s těmito vlnami, jež sem přichází podle plánu.

 

Jejich úkolem je ukázat, kolik polarity zde stále existuje. Dávají vám ale také možnost opustit staré způsoby žití. Jakmile se vám zdárně podaří ustát tuto bláznivou jízdu, budete si vybírat do budoucna něco, co není natolik extrémní a polarizované. Vaše rozhodnutí budou více vycházet ze srdce, stanete se více přítomní a uzemnění. Důvodem je to, že jste našli stabilitu sami v sobě, což je nezbytné pro zažívání takovýchto extrémních vln.

 

 

 

Sami sobě budete demonstrovat, že jste schopní tyto nízké stavy a frekvence zvládat. Víte, že stavy euforie a výšky obecně zvládáte jedna dvě, ale když přijde propad, měříte jej vůči oněm extrémním stavům opojení životem. To může být velice náročné pro zachování jakési rovnováhy.

 

Nehledě na to, v jakém rozpoložení se právě nacházíte, vždy vám prospěje se vrátit zpět do vašeho nitra, středu – najít bod rovnováhy a stabilitu uvnitř sebe spíše než-li v událostech a okolnostech vašeho života.

 

I v čase úplného chaosu dokážete najít svůj „střed“ a fungovat ze svého srdce. Buď můžete nechat tyto vlny s vámi vláčet a být vlastní příčinou ztráty naděje, nebo je můžete využít jako příležitost ke konečnému rozhodnutí – jaké typy zkušeností chcete v budoucnosti zažívat. Je to zcela a jen na vás. Je to vaše volba.

 

Navrhujeme vám, abyste extrémním polaritám řekli sbohem. A i když se ocitnete uprostřed jednoho ze svých „pádů na dno“, najdete uvnitř sebe sílu se přes to překlenout. Už to totiž znáte a víte, že to odejde, jak to přišlo.

 

Je to třídimenzionální zkušenost a vy jednoduše zažíváte poslední kolo předtím, než toto vše navždy necháte za sebou. Otevřete se místo toho mnohem klidnějším a pokojnějším zážitkům páté dimenze.

 

Zdroj: Arcturian Council by Daniel Scranton

Český zdroj: Bennu.cz

 

—————

Zpět